• Обновено
4,2 Купче допир на допир на BPA без повеќенаменски силиконски капак и контејнер за стакло

4,2 Купче допир на допир на BPA без повеќенаменски силиконски капак и контејнер за стакло

DEN 559.20

Залиха
Во продавницата

Дали капакот е поголем од вашиот тековен сад? Притиснете надолу во центарот на капакот за да обезбедите свежина и без истекување. Материјали : сода вар стакло, силикон. Силен капак : Кога го отстранувате садот од замрзнувач, капакот никогаш нема да се распадне кога ќе го отворите садот. Безбедно : БПА без. Поставувањето на капакот во врела вода може да ги убие бактериите и да го елимизира мирисот од храната. Содржината во нашиот контејнер со воздух никогаш нема да протекува дури и кога е наопаку или кога ќе се тресе напред и назад.Повеќенаменскиот силиконски капак на нашиот допир на капакот и контејнерот за храна се прилепува и исклучува со само еден допир, патентирана и удобна техника. Стаклениот сад може да се скрши од силно влијание или брза промена на температурата. Боја : транспарентен чист сад и црвен капак (исто така достапен во зелена и сина боја). Не е безбедна рерна. Вакуум : Притиснете надолу во центарот на капакот со прстите и воздухот ќе избега, обезбедувајќи долготрајна свежина на нејзината содржина и без истекување. Нема трајно обезбојување : Ако капакот стане малку обезцветен поради неговата содржина на храна, местото е под сонцето 2 часа и обезбојувањето ќе исчезне.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас