• Обновено
Оригинална главна контролна табла за ладилник OEM EBR

Оригинална главна контролна табла за ладилник OEM EBR

DEN 1039.84

Залиха
Во продавницата

Главната контролна табла EBR65002714 (склопување на PCB) е оригинален LG OEM (производител на оригинална опрема) дизајниран и дизајниран за точни спецификации за фрижидери. Се препорачува секогаш да се однесувате на вашиот прирачник за услуги за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека LG EBR65002714 може да се примени на вашиот апарат. Број на дел од производителот на LG : EBR65002714. Главната контролна табла за LG (склопување на PCB) е оригинален OEM (оригинален производител на опрема) дизајниран; и инженерски на точни спецификации . Главната контролна табла LG EBR65002714 (склопување на ПЦБ) е за фрижидери.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас