• Обновено
Заменски сензор за позиција на гаснење на гаснење компатибилен со 1998- Nissan Altima 1997- Infiniti I 4Cyl 6Cyl 2.4L 3.0L

Заменски сензор за позиција на гаснење на гаснење компатибилен со 1998- Nissan Altima 1997- Infiniti I 4Cyl 6Cyl 2.4L 3.0L

DEN 3.00

Залиха
Во продавницата

Специфично за производот Тип на утврдување : Директна замена Продадена е продадена : Продадена индивидуално Конфигурација : машко терминал со сечило со 6 1 Femaleенски Connector Inter Change Дел Број : 977007, SS10491 Warranty : 1-годишна гарант за неограничена милест, произведена од компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-ОЕ за замена на производи за вашата фабрика за оштетување или старост Дел.compabtital со следниве возила : Infiniti2000-2002 G20 (подмодел : база, Т) 97-2001 I30 (подмодел : база, Т) 2001-2003 QX4 BASENISSAN98-2001 Altima (подмодел : GLE, GXE, SE, XE) 2001 Maxima SE 20-годишнината Edition97-2001 Maxima (Submodel : Gle, Gxe, SE) 2001 Pathfinder XE2001-2002 Pathfinder (Submodel : LE, SE) 2003-2005 Sentra2001-2002 Sentra CA2000-2001 SENTRA SE2000-2002 SENTRA (SUMBODEL : GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, GXE, XE) Број на размена на дел : 977007, SS10491.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас