• Обновено
ПИОНЕР ФРГ - 143н Замаец Прстен Опрема

ПИОНЕР ФРГ - 143н Замаец Прстен Опрема

DEN 2.33

Залиха
Во продавницата

Опис на брендот : Пионерските Кабли обезбедуваат висококвалитетна алтернатива за замена. Произведени во ое спецификации, со издржлив челичен внатрешен кабел и полимерно надворешно куќиште за заштита на кабелот од корозија и гребнатини, обезбедувајќи долготрајни перформанси. Пионерските Кабли често вклучуваат вообичаени загради, громови и краеви (каде што е применливо. повеќе од половина век, пионерското име претставува квалитетни производи и услуги на клиентите на автомобилскиот пазар. Тие се меѓународен снабдувач на автомобилските пазари за преработка и поправка/услуги со компоненти на спојката, контролни кабли, делови на моторот, замаци, држачи за мотори и менувачи, прстенести запчаници, делови за менувач и компоненти на пумпа за вода, хармонични балансери и нови комплети за спојки, покрај залихите за автомобилски продавници и деловите за изведба. - СПОЈКАТА Замаец Прстен Опрема ПИОНЕР ФРГ-143Н.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас