• Обновено
Техничка Анализа За Тргување Со Криптовалути: Трговска Психологија, Напредно Тргување Со Крипто Со Успех, Изградете Крипто Стратегија Што Одговара На Вашите Цели

Техничка Анализа За Тргување Со Криптовалути: Трговска Психологија, Напредно Тргување Со Крипто Со Успех, Изградете Крипто Стратегија

DEN 1.00

Залиха
Во продавницата

Ако сте технички аналитичар, знаете колку е корисно да ја предвидите иднината. Книга во хард попуст за неколку дена!. Ако сте технички аналитичар, знаете колку е корисно да ја предвидите иднината. Врз основа на збирка индикатори и други технички техники, техничките аналитичари можат да видат што ќе направи пазарот со предвидување како најверојатно ќе се движат акциите во иднина. Кога ќе ја прочитате оваа книга, ќе најдете некои вообичаени обрасци што се гледаат во графиконите што можат да ви помогнат да предвидите каде може да оди следната акција.Дали сте заинтересиранидржете читање за да дознаете повеќе!Кликнете на копчето "КУПИ СЕГА" за да добиете копија од овој прекрасен ќош денес! Техничка Анализа За Тргување Со Криптовалути : Трговска Психологија, Напредно Тргување Со Крипто Со Успех, Изградете Крипто Стратегија што Одговара на Вашите Цели (Тврд Повез).

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас