• Обновено
Црвен џеб мобилен $ е-пински врв

Црвен џеб мобилен $ е-пински врв

DEN 0.67

Залиха
Во продавницата

Втора е-пошта од Online@e- ќе го содржи вашиот електронски пин. Погледнете за дополнителни важни детали за планот. Услови и услови : Здраво! Драго сме што сте тука, читајќи го овој здодевен, но важен пасус. За да ја одржите вашата услуга активна, ќе треба да ја пополнете вашата сметка на црвениот џеб во рок од 30 дена. Црвениот џеб го задржува правото да ја прекине вашата услуга за неовластена или абнормална употреба. Со некои од нашите планови, откако ќе ја консумирате фиксната количина на мобилни податоци на вашиот план за време на циклусот од 30 дена, може да добиете намалена брзина на мобилни податоци за остатокот од 30-дневниот циклус на вашиот план. Услугата не е достапна во сите области. Имајте на ум : да ги гледате често поставуваните прашања во врска со овој производ посетете ја страницата www. Нема поврат или поврат на електронски исполнети броеви на ПИН. Нема поврат или размена. Што ќе добиете : 25 GB податоци - 5 G LTE податоци. Набавката и употребата на оваа картичка подлежи на условите за услуга во кои се предмет на промена без претходно известување. Пиновите обично се испорачуваат за неколку минути или, најмногу, во рок од 24 часа во зависност од дополнителната валидација на нарачката што ја бара компанијата за кредитни картички.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас