• Обновено
Вера Што Лепи Налепници: Коринтјаните 12: Обоени Налепници

Вера Што Лепи Налепници: Коринтјаните 12: Обоени Налепници

DEN 255.84

Залиха
Во продавницата

Снимајте ги придобивките од боењето и креативноста на дневникот во исто време. Налепниците со боја се сосема нов начин за создавање и прикажување уметност како опиплив потсетник За Божјата Реч во секојдневниот живот.Секој пакет содржи два листови од секој уникатен дизајн поврзан со Светото Писмо (четири листови по пакет, вкупно 20 налепници за боја) за употреба во бележник, библиско списание, правење картички . . или само за забава! Вера Што Лепи Налепници : 2 Коринтјаните 12 : 9 Обоени Налепници (Друго).

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас