• Обновено
Заменски реплициран калем за палење компатибилен со 2000- Toyota Tundra 2001- Lexus ls 8cyl 4.7L 4.3L сет од 8

Заменски реплициран калем за палење компатибилен со 2000- Toyota Tundra 2001- Lexus ls 8cyl 4.7L 4.3L сет од 8

DEN 2.67

Залиха
Во продавницата

Специфит на производи : Директен тип на фитмамент : Директна замена Продадена Продажба : Сет на 8 Design : Coil-On-Plug Design Configuration : 4-проследен машко терминал; 1 Femaleенски конектор за поврзување : 12 Vinter Change Дел Број : UF230, 9212010 Warranty : 1-годишна неограничена гаранција за гаранција на калемна за гаранцијата на патот ве води, нашите калеми за палење се избор на системи за палење. Нашите калеми за палење се тестирани со квалитет на стандардите за ОЕС за да обезбедат соодветно палење, секој пат. Висок напон до вашите свеќички за непрекинато, на крај, сигурна операција на возилото. Изработено до компонентите на последната вредност и материјалите за обвивка спречуваат протекување на висок напон и се спротивставуваат на екстремните температури. Секоја единица е обложена за да се заштити од влага и корозија. Пулсот на индустријата за подобрување на производството на енергија, електромагнетизам и сродни ефикасности за трајни перформанси. : Limited, Sport, SR5) 98-2007 Land Cruiser Base2001-2009 Sequoia (Sumbodel : Limited, SR5) 2005-2009 Tundra Base2000-2009 Tundra (подмодел : ограничен, SR5) Број на размена на размени : UF230, 9212010.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас