• Обновено
Замена За Експрес ВОДА РУВ5ДЦ Внатрешен Филтер Кертриџ-Универзален Кертриџ За Експресна Фаза НА Вода Ув Систем За Филтрирање На Обратна Осмоза-Денали Чист Бренд

Замена За Експрес ВОДА РУВ5ДЦ Внатрешен Филтер Кертриџ-Универзален Кертриџ За Експресна Фаза НА Вода Ув Систем За Филтрирање

DEN 207.84

Залиха
Во продавницата

20-Пакет Замена За Експрес Вода РУВ5ДЦ Вграден Филтер Кертриџ-Универзален 10-инчен Кертриџ За Експресна Вода 6 Фаза Ув Обратна Осмоза Систем За Филтрирање-Денали Чист Бренд ве Молиме запомнете : Ова Е дел За замена На Чист Бренд Денали, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции За овој производ ги нуди исклучиво Денали Чист. 20-Пакет Замена За Експрес Вода ROV5 DC Внатрешен Филтер Кертриџ-Универзален 10-инчен Кертриџ За Експресна Вода 6 Фаза Ув Обратна Осмоза Филтрација Систем-Денали Чист Бренд.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас