• Обновено
Оригинална замена на ламбата на Philips Projector со домување за Sanyo POA-LMP105

Оригинална замена на ламбата на Philips Projector со домување за Sanyo POA-LMP105

DEN 3.33

Залиха
Во продавницата

Оригинална сијалица на Филипс UHP само или со домување за Sanyo POA-LMP105. Светилките се произведуваат со употреба на високо квалитетни стандарди и технологија; и обезбедете го најдобриот квалитет на сликата, осветленоста и животниот век. Дел броеви : POA-LMP105, 610 330 7329, 610 3307329, 610-330-7329, 610-3307329, 610330 7329, 610330-7329, 6103307329, POALMP105 МОДЕЛ ЗА МОДЕЛ : PLC-XT20, PLC-XT20 B -XT20 E, PLC-XT20 EA, PLC-XT20 L, PLC-XT20 N, PLC-XT20 NA, PLC-XT20 U, PLC-XT20 UA, PLC-XT20 UW, PLC-XT20 UWM, PLC-XT20 W, PLCXT20, PLCXT20 B, PLCXT20 BA, PLCXT20 E, PLCXT20 EA, PLCXT20 N , PLCXT20 NA, PLCXT20 U, PLCXT20 UA, PLCXT20 UW, PLCXT20 UWM, PLCXT20 W, PLC-XT21, PLC-XT21 B, PLC-XT21 BA, PLC-XT21 E, PLC-XT21 EA, PLC-XT21 L, PLC-XT21 N, PLC-XT21 NA, PLC-XT21 U, PLC -XT21 UA, PLC-XT21 UW, PLC-XT21 UWM, PLC-XT21 W, PLCXT21, PLCXT21 B, PLCXT21 BA, PLCXT21 E, PLCXT21 EA, PLCXT21 N, PLCXT21 NA, PLCXT21 U, PLCXT21 UA, PLCXT21 UW, PLCXT21 UWM, PLCXT21 W, PLC-XT25, PLC-XT25 B, PLC-XT25 BA , PLC-XT25 E, PLC-XT25 EA, PLC-XT25 L, PLC-XT25 N, PLC-XT25 NA, PLC-XT25 U, PLC-XT25 UA, PLC-XT25 UW, PLC-XT25 UWM, PLC-XT25 W, PLCXT25, PLCXT25 B, PLCXT25 BA, PLCXT25 E, PLCXT25 EA , Plcxt25n, plcxt25na, plcxt25u, plcxt25ua, plcxt25uw, plcxt25uwm, plcxt25w произведен од Mi Technologies, Inc.-Водечки во индустријата водечки производител на производители на проекција на проекции во Северна Америка . Партили : POA-LMP105, 610 3307 29 . Plc- Xt20 BA, PLC-XT20 E, PLC-XT20 EA, PLC-XT20 L, PLC-XT20 N, PLC-XT20 NA, PLC-XT20 U, PLC-XT20 UA, PLC-XT20 UW, PLC-XT20 UWM, PLC-XT20 W, PLC-XT21, PLC-XT21 B, .

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас