• Обновено
Гејтс 29г Г-Сила Погонски Појас

Гејтс 29г Г-Сила Погонски Појас

DEN 0.67

Залиха
Во продавницата

Тестирањето на динамометарот докажува дека појасите Со Г-Сила ги надминуваат другите појаси со високи перформанси за дури пет пати. Напредните tмидни затегнувачки кабли и армирано влакно натоварени подлога се користат во градежништвото за издржливост и сигурност. Тестирањето за одржливост е завршено за да одговара на кривите на поместување. Тестирано во екстремни услови во контролирани средини, како и тркачки возила. Конструкцијата користи двојни и единечни конфигурации на запчаници за да одговараат на дизајните НА оем појасот, максимизирајќи ја контролата и флексибилноста на топлината. Напредните tмидни затегнувачки кабли и армирано влакно натоварени подлога се користат во градежништвото за издржливост и сигурност.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас