• Обновено
Зум У-В Брзина Индексирање 3.5 Сафир Сина 12пк

Зум У-В Брзина Индексирање 3.5 Сафир Сина 12пк

DEN 1.00

Залиха
Во продавницата

Со својата компактна форма и опашки со брзо веслање, Брзината На Ултра-Вибрација Е дигалка од сите занаети и мајстор на многумина. Одлично е само по себе, полека влечено преку дното или ставено во тежок капак, но исто така можете да го ставите на задниот дел од жига за пливање или вибрирачка жига за најсмртоносната приколка досега. Со својата компактна форма и опашки со брзо веслање, Брзината На Ултра-Вибрација Е дигалка од сите занаети и мајстор на многумина. Одлично е само по себе, полека влечено преку дното или ставено во тежок капак, но исто така можете да го ставите на задниот дел од жига за пливање или вибрирачка жига за најсмртоносната приколка досега.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас