• Обновено
Девизна берза пракса и закони на компанијата на сите главни земји во светот. Методи За продажба На Британски хартии од вредност во странство. Странските закони кои

Девизна берза пракса и закони на компанијата на сите главни земји во светот. Методи За продажба На Британски хартии од вредност

DEN 239.84

Залиха
Во продавницата

Оваа книга е отпечатена во црно-бело, обврзувачка за шиење за подолг живот, Отпечатена на Висококвалитетна Хартија, преголема според Сегашните стандарди, професионално обработена без промена на нејзината содржина. Ланг : - енг, Страници 320. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ОСВЕН НОРМАЛНИОТ ПЕРИОД НА ИСПОРАКА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА КНИГИ ВРЗАНИ ЗА КОЖА.Врзување на кожа На 'рбетот и Аглите со Печатење На Златни Листови на тркалезен' рбет (дополнително прилагодување на барање како целосна кожа, печатење На Златен Екран Напред, Кожа Во Боја, книга во Боја итн. Бидејќи ова се стари книги, ние ја обработивме секоја страница рачно и ги правиме читливи, но во некои случаи некои страници што се замаглуваат или недостасуваат или црни дамки. {ДОСТАПНО Е И ФОЛИО ИЗДАНИЕ. КОМПЛЕТНАТА КОЖА ЌЕ ВЕ ЧИНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 25 УСД, ОСВЕН КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА. Методи За продажба На Британски хартии од вредност во странство.} Оригинален Наслов : - практика На Странска берза и закони на компании од сите главни земји во светот. Очекуваме дека ќе ја разберете нашата принуда во овие книги. Се надевам дека ќе ви се допадне и ќе ги дадете вашите коментари и предлози. Странските закони кои влијаат На Британските дела и гранки воспоставуваат.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас