• Обновено
Комплет За Завртки За Издувни Гасови Од Титаниум Дуалдрајв

Комплет За Завртки За Издувни Гасови Од Титаниум Дуалдрајв

DEN 1960.80

Залиха
Во продавницата

Со нивно вклучување уште од самиот почеток, вкупните трошоци на системот може да се одржат на ниво или дури може да се намалат. Имаат корист од врвен функционалност, сила и издржливост!Карактеристики на Dual Drive : Дизајн На Глава што е компатибилен и со Приклучокот и Со Клучевите На Allen.Достапен е и Во сина, Златна и Виолетова Магла елоксиран Титаниум. Заменете ги тети оригиналите со Револуционерниот Титаниум На Про-Болт за крајна надградба.Флексибилноста и еластичноста на дизајнот го прават овој болт избор НА гп, ВСБК И бсб тркачки тимови ширум светот. Овој комплет ги обезбедува потребните завртки за прицврстување на издувната конзерва на држачот.Завртки За Монтирање На Закачалката За Издувни Гасови. Одделение 5 Титаниум за максимизирање на силата и издржливоста со фантастични својства за заштеда на тежина. Овој слој го зголемува животниот век на прицврстувачот и помага да се спречи жолчката. DLC премази драматично го зголемуваат животниот век на компонентата. Пред-дупчат за заклучување. Фалсификувани Завртки со валани навои за супериорна јачина.Ве молиме имајте предвид дека Нашиот Обоен Титаниум не е идентичен со нашиот алуминиумски опсег.Овој производ одговара на следните возило модели : Aprilia : RS250 : 1998, Aprilia : RS250 : 1999, Aprilia : RS250 : 2000, Aprilia : RS250 : 2001, Aprilia : RS250 : 2002, Aprilia : RS250 : 2003, BMW : S1000 RR : 2019, BMW : S1000 RR : 2020 година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 1998, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 1999 Година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2000, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2001 Година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2002 Година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2003 Година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2004 Година, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2005, Хонда : CB600 Hornet FY-F6 : 2006, Хонда : CB600 Hornet SFW-SFX : 1998, Хонда : CB600 Hornet SFW-SFX : 1999 година, Хонда : CBR600 FS-ПРЕПРАТЕНА : 1995 година, Хонда : CBR600 FS-ПРЕПРАТЕНА : 1996 година, Хонда : CBR600 FS-ПРЕПРАТЕНА : 1997, Хонда : CBR600 FS-ПРЕПРАТЕНА : 1998, Kawasaki : KLV1000 : 2004, Kawasaki : KLV1000 : 2005, Kawasaki : KLV1000 : 2006, Kawasaki : Нинџа 400 : 2018, Kawasaki : Нинџа 400 : 2019, Kawasaki : Нинџа 400 : 2020, Kawasaki : ZX-10 R C1 H-C2 H : 2004, Kawasaki : ZX-10 R C1 H-C2 H : 2005, Kawasaki : ZX-10 R SGF Нинџа : 2016 Година, Kawasaki : ZX-10 R SGF Нинџа : 2017, Kawasaki : ZX-10 R SGF Нинџа : 2018, Suzuki : GSX-R1000 К3-K4 : Во 2003 година, Suzuki : GSX-R1000 К3-K4 : 2004, Suzuki : GSX-R600 K4-K5 : 2004, Suzuki : GSX-R600 K4-K5 : 2005, Suzuki : GSX-R750 K4-K5 : 2004, Suzuki : GSX-R750 K4-K5 : 2005, Suzuki : GSX600 ПРЕПРАТЕНА-FK1 JS1 AJ Катана : 1998, Suzuki : GSX600 ПРЕПРАТЕНА-FK1 JS1 AJ Катана : 1999, Suzuki : GSX600 ПРЕПРАТЕНА-FK1 JS1 AJ Катана : 2000, Suzuki : GSX600 ПРЕПРАТЕНА-FK1 JS1 AJ Катана : 2001 година, Suzuki : GSX600 ПРЕПРАТЕНА-FK1 JS1 AJ Катана : 2002 Година, Suzuki : SV650 : 2003, Suzuki : SV650 : 2004, Suzuki : SV650 : 2005, Suzuki : SV650 : 2006, Suzuki : SV650 : 2007 година, Suzuki : SV650 : 2008, Suzuki : SV650 S : 2003, Suzuki : SV650 S : 2004, Suzuki : SV650 S : 2005, Suzuki : SV650 S : 2006, Suzuki : SV650 S : 2007, Триумф : Daytona 955i : 2004, Триумф : Daytona 955i : 2005, Триумф : Speed Triple 955i : 2002 година, Триумф : Speed Triple 955i : 2003, Триумф : Speed Triple 955i : 2004, Јамаха : FZ1 Fazer : 2006, Јамаха : FZ1 Fazer : 2007, Јамаха : FZ1 Fazer : 2008, Јамаха : FZ1 Fazer : 2009, Јамаха : FZ1 Fazer : 2010, Јамаха : FZS1000 Fazer : 2001, Јамаха : FZS1000 Fazer : 2002, Јамаха : FZS1000 Fazer : 2003, Јамаха : FZS1000 Fazer : 2004, Јамаха : FZS1000 Fazer : 2005, Јамаха : YZF-R1 : 2004, Јамаха : YZF-R1 : 2005, Јамаха : YZF-R1 : 2006, Јамаха : YZF-Р3 : 2015 Година, Јамаха : YZF-Р3 : 2016 Година, Јамаха : YZF-Р3 : 2017, Јамаха : YZF-Р3 : 2018, Јамаха : YZF-R6 : 2006, Јамаха : YZF-R6 : 2007, Kawasaki : Ninja ZX-6 R : 2019, Kawasaki : Ninja ZX-6 R : 2020, Kawasaki : Ninja ZX-6 R : 2021, BMW : S1000 RR : 2021, BMW : S1000 RR : 2022, Kawasaki : Нинџа 400 : 2021, Kawasaki : Нинџа 400 : 2022, Kawasaki : Ninja ZX-6 R : 2022, BMW : S1000 RR : 2023 на Издувните гасови.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас