• Обновено
188-12- Замена на сијалицата за буквар за тримери на husqvarna ld line- компатибилен со сијалицата за чистење

188-12- Замена на сијалицата за буквар за тримери на husqvarna ld line- компатибилен со сијалицата за чистење

DEN 171.20

Залиха
Во продавницата

Замена на компонентите со 12 пакувања на компонентите 188-12-1 ПРИМЕРСКИ БУБ за Husqvarna 132 LD (1992-01) Line Trimmer Please Белешка : Ова е дел за замена на брендот на компонентите на Upstart, а не OEM производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со какви било брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Замена на компонентите на Upstart 188-12-1 ПРИМЕРСКИ БУБ за Husqvarna 132 LD (1992-01) Тример на линија. Количина : 12. Материјал за квалитет на премиум и лесна инсталација дома . Достапно начин да ја вратите вашата машина во живот . Ве молиме, проверете дали сте го проверите вашиот оригинален дел за да потврдите дека купувате точен производ . Компатибилен 531002436 12318140630 Прочистување Сијалица за дел број 503-5837-01, 503-5971-01, 531-0024-36, PT15396, 223077, 70029-81480, 615-740, 4133-121-2700, 447-25108-200, 188-12, 188-12, 188-12-1, 188-12-8, 188-15, 188-15-1, 188-512, 615-686, 615-712, 615-740, 615-772, 615-811, 12318140630, 531002436.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас