• Обновено
Зен На Врескање: ДВД

Зен На Врескање: ДВД

DEN 596.32

Залиха
Во продавницата

техниките се едноставни и лесни за учење. ДВД-ТО е исто така многу корисно за оние кои сакаат да го добијат 411 за тоа како да ја добијат рапата во гласот без да ги искинат гласните жици. Поместувајќи чекор подалеку од основите на добрата вокална продукција научена Во Зенот На Врескање, гледачите сега се справуваат со пофините точки на екстремниот вокал. Поместувајќи чекор подалеку од основите на добрата вокална продукција научена Во Зенот На Врескање, гледачите сега се справуваат со пофините точки на екстремниот вокал. На секој што сака да биде најдобар му треба ова видео . "На секој што сака да биде најдобар му треба ова видео. техниките се едноставни и лесни за учење.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас