• Обновено
Awntech New Yorker Slope Rigid Valance прозорец врата

Awntech New Yorker Slope Rigid Valance прозорец врата

DEN 1.00

Залиха
Во продавницата

Постојат различни големини и бои за избор од разумни цени. Зачувувањето може да се инсталира на многу различни површини како што се тули, штуко, дрво, камен и други. Awnings ги штитат вашите врати и прозорци од сурово време и ќе ги задржат мебелите за внатрешни работи, драпериите и подовите од исчезнување.Awntech New Yorker Rigid Valance Awning додава софистициран и елегантен изглед во која било куќа или комерцијална зграда. Составувањето на оваа трева е едноставно со нашиот чекор-по-чекор прирачник за монтери за професионални или DIY (направете го-тоа-сами). Тие ви овозможуваат да ја зачувате енергијата и да блокирате светлина во текот на летото, а повлекувањето ќе се повлече и ќе овозможи топлината на сонцето во зима. Со засенчување на вратите и прозорците, ја намалувате количината на зрачна топлина што влегува во вашиот дом или бизнис, со што ќе се намали количината на работа што треба да ја направи вашиот климатик. Awnings се совршени за управување со сончева светлина и ажурирање на изгледот на вашиот дом или бизнис. Ткаенината за трескање е изработена од 100% раствор обоен акрилна ткаенина, анти-микробно предиво и се третира со UV и обложувања отпорни на вода. Оваа трева е затворена од обете страни и ја заменува традиционалната безобразна валенција со слободен проток со рамка поддржана од Валент.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас