• Обновено
Шампионска женска маица за изведба на вратот V-врат

Шампионска женска маица за изведба на вратот V-врат

DEN 271.84

Залиха
Во продавницата

Вистински тренинг неопходен! Инженерски со силуета за слабеење што сече стилска фигура во салата за влага од влага од телото и помага во контролата на ознаката за вградување на влагата бесплатно со само-ткаенина јака и лента за вратот од вратот 2-иглави ракави и дното на вистинскиот тренинг е суштинско значење! Инженерски со силуета за слабеење што сече стилска фигура во салата за влага од телото и помага во контролата на ознаката за градење на влагата бесплатно со само-ткаенина јака и лента за вратот со вратот 2-иглави ракави и дно.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас