• Обновено
Касети со оригинален тонер на Савин, ласер, страници, црна, секоја од нив

Касети со оригинален тонер на Савин, ласер, страници, црна, секоја од нив

DEN 3.33

Залиха
Во продавницата

Касетата со тонер од типот 1160 е дизајниран за употреба во машините Савин Факс. Компатибилноста вклучува Savin 3750, 3750 NF, SF3725, SF3725 E, SF3730, SF3750, SF3750 NF, SF3760, SF3760 NF, SF3770 и SF3770 NF. Касети со оригинален тонер на Савин, ласер, 5000 страници, црна, 1 секоја за употреба во Savin 3750, 3750 NF, SF3725, SF3725 E. Работи во SF3730, SF3750, SF3750 NF, SF3760. Компатибилен со SF3760 NF, SF3770 и SF3770 NF. Тип 1160.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас